20 juli 2007

Lite av varje

Lekstugan har nu fått nytt tak och även tegelpannor på. När det regnade som allra värst när det egentligen skulle vara vinter så regnade det in och golvet var täckt med några cm vatten. flitige maken lagt på helt nytt tak och idag hjälptes vi åt att få dit tegelpannor också.
Hundgården har också förändrats en aning. Mattis har fått in en före detta “inomhuskoja” där han nu kan komma undan regnet, eller bara vila i. Visst finns där en riktig vinterbonad koja, men den lägger han sig nästan aldrig i. Nu har han fått en hundgård där han kan ligga och sitta på flera ställen. Han är ju inte där många timmar åt gången, vi rastar honom några gånger om dagen. Han har det allt bra.
Förkylningen håller i sig, men jag orkade med lite mer idag än igår. Hoppas att jag snart orkar med som vanligt igen. Jag vill ju komma iväg och träffa barnbarnen snart.
Igår var vi och fixade en del saker som maken ska ha vid jakten. Stövlar och skjorta bland annat. Och, hör ni döttrar, han köpte faktiskt även ett par “crocks-kopior” på Visko! Kors i taket säger jag. *ler*

Inga kommentarer: