02 april 2008

Onsdagskväll


En dag då jag orkat med att jobba, men inget här hemma.
Varför är det så svårt att acceptera att man själv inte orkar med saker men alltid mycket lättare att förstå varför andra är trötta?

Jag måste ju någon gång inse att jag har sjukersättning för att jag inte orkar med jobb hela dagar. Det är ju viktigt för mig att vila mycket.

Imorgon är jag ledig, kompledig eftersom jag jobbade på Påskdagen.
På eftermiddagen kommer barnbarnen hit och ska sova här till fredag. På fredag eftermiddag kommer Annika och hämtar dem, då har hon och Katharina varit i Ullared och handlat lite.
Katharina tänker nog köpa lite babysaker tror jag. :-)

Det ska ju bli bra väder så vi kan gå och plocka vitsippor.
Det är en lite speciell känsla att mina barnbarn kan plocka vitsippor på samma ställe som våra döttrar och jag själv plockat vitsippor som barn.

Klockan har blivit mycket så det är nog dags att se till att hamna mellan lakanen nu.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

De tre dagarna som gått av arbetsveckan har jag precis bara orkat jobba... skönt att jag har ledigt i morgon. Min kropp minns minsann också varför jag jobbar halvtid... även om jag inte är sjukskriven den andra halvan, så fyller jag den lätt med för mycket...

Eleonora sa...

Va skönt att du får barnbarnen på besök som kan distrahera dig och få in lite ljus i tankarna. Och att plocka vitsippor - det låter så fint!

Vila nu så mycket du kan så att hälsan och krafterna kommer åter. Det är ju därför du är sjukskriven.

Hoppas du får en fin dag med barnen och stor kram

Marskatten sa...

Jag funderar som du, varför ser man lättare andras problem än sina egna?
Dags att sätta sig själv lite längre fram på att-göra-listan...
Försök vila så mycket du kan och ha det så mysigt med barnbarnen.
Sköt om dig!

MARLENE sa...

Just nu önskar jag det fanns andra än jag sjäv som fattde att jag är trött...trött...trött. Men idag har jag startat med arbetsträning, för FK fattar inte att jag inte orkar... och chefen kommer med hurtiga egenupptäckta lösningar på problemet som passar henne... ja,ja. Slut på gnäll, jag fattar att du är trött och behöver vila. Ta nu och få in det i din egen skalle oxå