09 mars 2010

Tröttheten har hunnit ikapp mig

Idag är jag riktigt trött.
Har jobbat förmiddagen, sedan satte jag mig i solstolen ute på altanen och slumrade till en stund.
Verkligen skönt i solen!  ;)

Om jag inte hade varit ute i Fristad och fixat för mamma och pappa under måndagen hade nog tröttheten infunnit sig redan då.  De, och alla andra boende på Bollegården, ska bo i Fristad under dryga halvåret medan Bollegården renoveras.
Tyvärr inträffade flytten väldigt olägligt för vår del. Jag hade varken ork eller tid över till deras flytt eftersom vi hade bröllopet att ordna med. Dessutom fick de, och flera andra på avdelningarna, magsjuka under helgen innan flytten. Alltså var det en medtagen pappa som åkte iväg i torsdags middag.
Igår när jag kom dit ut till dem stod alla kartonger staplade, och stolarna de har tagit med sig stod också bara i varsitt hörn. Kort sagt så var det enbart sängarna som befann sig på rätt plats. Det kändes lite beklämmande att se röran. Men efter några timmar hade jag fått ordning i deras rum och det såg hemtrevligt ut.  Gardiner ska jag sätta upp under onsdagen eller torsdagen. Jag hade med mig en flyttlåda full med kläder hem för att tvätta också, även dessa ska med dit igen.
Innan jag åkte hem körde jag ned till centrum och köpte lite godis, glass och tidningar åt dem. Det blev uppskattat.  ;)

Vi hade kvar en hel del marboringar från bröllopet, dessa tog jag med så att alla de boende fick till eftermiddagskaffet. Så lite  - men så uppskattat.

Ikväll tänker jag lägga mig riktigt tidigt. Maken är på ett jaktmöte och hunden har varit ute på en promenad.
Jo då, jag har lagt mig tidigt de senaste kvällarna också. I söndags la jag mig före klockan 21.  ;)

3 kommentarer:

Annika sa...

Tänk om fler var som dig mamma! Tänk hur världen skulle kunna vara då!
Tänk nu på dig själv också.

Vi älskar Dig!!!

Cecilia sa...

Jag håller helt med Annika!
Tänk som sagt på dig själv nu också...

Älskar dig!!

Bodil sa...

Jag kan ju bara hålla med...jag önskar ibland att jag bodde närmare och bara kunde vara på plats och hjälpa till med allt jobbigt extraarbete.
Nu är det din tur att tänka på dig själv...om du inte glömt hur man gör.

Ska försöka att göra tårtor och annat till mammas kalas. Det räcker ju att du står för utlåning av hus och annat.