07 juni 2011

Äntligen ett livstecken från mig igen

Alldeles dött har det varit här på bloggen ett tag nu.
Vad det beror på vet jag egentligen inte, kanske har det varit lite väl mycket runt omkring mig. När det blir så låser det sig liksom för mig.
Mycket är på gång, och har så varit hela våren.

Här hemma har vi äntligen fått upp ett nätstaket så att Mattis kan springa lös. Vi har hägnat in ungefär 70 procent av vår tomt. Jag är helnöjd med detta!  ;)

Även jobbmässigt känns det bra. Mycket att göra - men oftast trevliga uppgifter.
Vi i arbetslaget var på Älvsborgs fästning i mitten av maj.
En mycket fin eftermiddag.


Återkommer igen om någon dag.
Hoppas att ni har en fin tid nu.även om det kan vara hektiskt.

5 kommentarer:

Tussegumman sa...

Hej

Nu var det längesedan jag var ute på bloggen men jag känner att jag saknar mina bloggvänner och bloggandet. Det har varit en intensiv tid här med student, födelsedagar omorganisation allt så nu börjar jag väl landa. Önskar dig allt gott min vän Kramar Tussegumman

Annelie L sa...

Roligt att du är här igen <3 Hoppas du får det lite lugnare omkring dig så att du orkar vara dig själv och må bra. Det är det allra viktigaste. Kram till dig min vän

Myrra sa...

Hejsan!
Jag ser att du har haft det svårt med Pappa som har gått bort! Det är tröst när man känner att det har blivit en fin begravning. Jag blev glad när jag fann din blogg för även om jag inte har tid att skriva så mycket till vänner så är det gott att ha er nära, bara ett knapptryck bort! Jag har avslutat Facebook för jag tycker verkligen inte om det forumet och inte är det bra för datorerna heller, eftersom de som vill sprida virus blir allt smartare. Men i bloggarna kan vi prata lite mer som vi vill, lite djupare och möta varandra på ett varmare sätt. Detta är bara min personliga uppfattning. :-) Jag har lagt till dig på min blogg och undrar om det är ok för dig? Annars tar jag bort din blogg därifrån i fall du inte vill. Önskar dig många härliga sommar dagar med stor välsignelse! Kram, kram!

Myrra sa...

Hejsan! Sänder en stor kram till dig från Arvika!

Myrra sa...

Vill också passa på att önska dig en riktigt fin midommarhelg! Kram!