29 februari 2012

Skottdagen 2012

Tiden går fort.
Sedan jag skrev sist har jag hunnit med att vara sjukskriven i två omgångar.
Först i 3 veckor för trötthet mm, sedan några dagar för feber. Nu känns det helt OK igen.

Den 20 februari öppnades vårt Diakonicenter - Cafè Vägkorset.
Detta är så roligt och inspirerande, det känns väldigt bra att se och träffa så många olika människor som har många olika slags gåvor. Jag känner att detta är något som jag vill ägna mig åt. Tack till Liisa som gav oss alla den inspiration som har lett fram till detta.

Idag, den 29 februari, har det varit en helt underbar dag med vår i luften och då även i sinnet. Jag satt ute på altanen nästan en timma när jag kommit hem från Vägkorset. Bara njöt!

Tiden går skrev jag i början. Imorgon är det ett år sedan pappa dog. Ett år som gått fort tycker jag och ett år som mama klarat av väldigt bra. Till stor del beroende på att hon fått en ny väninna där på Bollegården, en kvinna som också kommer från Göteborg. Det har blivit viktigt för mamma att tala om att hon kommer från Göteborg - från Olskroken. ;)

När det gäller barn och barnbarn så kan jag meddela att Alma har gipsat ben sedan familjen var i Branäs och hon fördärvade korsbandet i ena knät. Anton har fyllt 9 år och haft kalas. Albin har snart växt förbi mig, vilket inte säger jättemycket. ;)
Fred gilar sit dagis och bidrar med en massa solsken för oss ala på olika sätt, liksom Vera. En ett-åring är ju bara så charmig så man smälter för det minsta. ;)

Här hemma har vi påbörjat renoveringen av det som ska bli vårt TV- rum. Just nu håller maken på med förberedelser för att vi ska leda in lite av värmen från vår braskamin.
Denna lilla renovering innebär att vi har plockat ut sju garderober - ni kan tänka er hur det sett/ser ut då- :)

Nog skrivet för februari månad.

3 kommentarer:

femfemman sa...

Kul att se lite från dej! Skönt att sjukskrivningarna är över och att du mår bra igen. Önskar dej en fin vår tills vi träffas vi nätet igen.

femfemman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annelie L sa...

Ville bara titta in och ge dig en liten kram :0))