23 juli 2007

Grått, trist, blött

Det man kan säga om vädret denna dag är väl just - GRÅTT, TRIST och BLÖTT. Vid halv tiotiden såg jag faktiskt en liten strimma blågrå himmel efter kanten mot Göteborg. Men annars har det regnat hela kvällen igår, hela natten och hela dagen idag. Ingen kan väl påstå att vädret inte inverkar på välbefinnandet?!
Igår? Jaaa, vad gjorde vi då? Söndag var det men jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde under dagen. Vi åt frukost, drack lite kaffe, åt middag - men mellan detta var det väl bara lite vanliga sysslor. Framåt eftermiddagen/kvällen åkte vi till barnbarnen (=A-team) och hälsade på. Äldsta dottern, C, var också där. Hon hade cyklat dit men eftersom det regnade när vi skulle hem hängde vi hennes cykel på bilen och skjutsade hem henne. Vi stannade där och tittade på TV, Barnsjukhuset, eftersom en kompis till våra barnbarn är en av huvudpersonerna i detta och några fler program. Hampus som har ett hjärtfel.
Efter TV-tittandet åkte vi hem och sent på kvällen kom yngsta dottern, G, hem från ett “Korsvei-läger” i Norge.
Detta var vår söndag.

Idag är det måndag och vi har varit ute och åkt en sväng i allt regnandet. Åkte till Svenljunga och köpte fåtöljer till vårt allrum. Man vill sitta i en skön stol framför brasan. Vi provade direkt när vi kom hem, att sitta framför brasan alltså. Så rått som det blir i ett hus när det regnar och är kyligt ute, så måste vi tända en brasa när vi kom hem.
Idag har jag knappast orkat, eller hunnit, med att kolla in de bloggarna som jag försöker läsa varje dag. Ska se till att få tid över under tisdagen.
Det blev mycket gnäll idag, hoppas att det kan bli annat imorgon för att väga upp det hela.

Inga kommentarer: