15 juli 2007

“På banan igen”

Just så sa maken idag när vi var på hemväg från årets “Hallands 3-dagars“. (En helg med orientering under 3 dagar) Anledningen till detta uttalande var att vi äntligen, efter 2-3 år, kommit iväg på orienteringstävling igen. Det var härligt att komma iväg igen och känna atmosfären vid klubbsamlingen. Jag tog bara enkla banor, det räcker liksom till just nu, men gick runt, stämplade vid rätta kontrollerna och fick mycket motion alla dagarna.
Inte nog med att man tar sig runt i skogen sammanlagt 4-5 km, dessutom är det promenad till TC (=TävlingsCenter) ca 1 km. Sträckan till start var också säkert 1 km. Alla promenaderna till toan blev även det en del. Kan ni förstå att det känns bra att fått denna motionen. *ler* Priset just nu är ömma muskler i större delen av kroppen. I orientering använder man många muskelgrupper. Jag klättrar, kanar, klänger och tar mig fram på olika sätt, helt beroende på vegetation och stigningar. Men roligt är det - särskilt om jag tycker att det går bra.

Nu är vi hemma i Bollebygd igen och båda har semester. Vi har inga bestämda planer alls för dessa veckor, vilket känns ganska bra.
Tröttheten gör sig påmind, dags att sova i sin säng igen alltså.

Inga kommentarer: