22 augusti 2007

Ledig dag...

 
...från jobbet alltså.

Jag är faktiskt nöjd även med denna dagen.
Har tagit det lugnt, men ändå fått gjort en hel del.
Visserligen skulle allt gått snabbare om jag fått må som jag gjorde förr i tiden, men stress är inget för mig nu längre.

Gardinerna i kök/rum kändes inte rätt nu.
Jag plockade fram de som jag tycker bäst om och bytte.
Sedan har jag fått gjort undan veckostädningen.
Kom på att det är inte alls dumt om jag kunde få till vana att fixa det på onsdagarna då jag är ledig.
Då har jag de lördagarna till annat. behöver bara ta och städa lite lätt då.

Här nedan kommer en bild som är menad till alla, men kanske lite extra till den som idag fått ett kort med "snigelposten" av mig.
Det går ju bara att skicka post till dem som jag vet namn och adress till.Jag har scannat in bilden från ett av häftena som Gunnel och Kjell Svärd satt ihop.

Imorgon ska vi, jag och Gabriella, in till Borås och ordna några saker innan jag ska jobba.

Hoppas att vi alla får en bra torsdag.

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vad ska jag säga... för jag vill ju säga så mycket? Vet du, imorse när jag satt därute på hallgolvet.. då insåg jag att någon har skickat några änglar till mig.. och en av dem är du! För mig var det mer än ett vykort.. för mig var det en gåva given med osjälvisk omtanke och vänskap... det kan bara en ängel göra! Så från det hjärta som du gladde så vackert idag: TACK, min vän!! En annan sak som också bara en ängel gör... hon tänker på barnen! Ditt vackra, och tänkvärda kort till Carolina.. ja, jag helt enkelt inga ord.. så vackrast det var!! Tack lilla ängel.. Kram..

Bloggblad sa...

Fast du... jag kan känna samma glädje över några ord i bloggen också! Det är mysigt med den här vänskapen tvärs igenom avstånd och yrken och sånt.

I dag har jag min ledig dag och njuter i turbofart...

bollebygdsbo sa...

Visst är det härligt med bloggarna, det tycker jag också.
Det har blivit lite som en kedja, de hänger ihop på något sätt, via kommentare och så där.

Dubbelörnen sa...

Bloggeriet har verkligen fått mig att kika ut fr min kokong igen... Känns som det är lättare att umgås via bloggen. Jag har ju även träffat flera över en fika el lunch o ala har motsvarat min bild över bloggaren ;)

Roligt med omtanke... det där lilla som gör vardagen lite lättare för någon som just då har det svårt el bara behöver veta att någon tänker på en...

Kramar