23 februari 2008

Lördagsimpuls


Idag skulle maken på en större rävjakt och åkte redan före sju på morgonen. Jag var också uppe då och tog en kopp kaffe samt tände en brasa.

Yngsta dottern, och även äldsta, skulle åka in till badhuset i Borås med sina systersöner. Det blev inte riktigt så. Albin, 6½-åringen, hade fått maginfluensan nu så det blev Anton, som fyllde 5 igår, som fick vara ensam med sina mostrar.
Jag åkte med in till Borås och passade på att gå till en butik med scrap- och stämpelprylar. En riktigt bra och rolig liten butik. forma hantverk heter den och finns även som webbutik.
Jag hittade mycket kul och bra saker där. (Alldeles för mycket)

Efter stunden i den butiken gick jag bara runt i stan och kollade lite här och var medan jag väntade på de badande. Vi skulle äta på Mac Donalds, inget som jag är jätteförtjust i - men Anton ville det och eftersom hans födelsedag inte blev som det var tänkt. Mamma hade legat sjuk hela natten och orkade nätt och jämt upp för att gratulera på morgonen. Pappa fick vara hemma hos barnen under fredagen.
Därför firade vi lite idag med lite mer paket och lite annat.
Idag fick alltså Albin magsjukan - nu har hela familjen haft det den gångna veckan.
Eftersom vi inte träffat dem under denna tiden så hoppas vi ju klara oss. Anton var sjuk redan i tisdags, så han smittar inte nu längre.

Strax ska jag försöka ta itu med en del foton som jag ska ha på en sida om Erikstorp. Kanske blir en liten stund i sängläge innan. Jag tror att det kan vara bra för mitt huvud som känns lite tungt.

Hoppas att er lördag blir bra, med vila och avkoppling i lagom dos.

5 kommentarer:

Hosanna sa...

Önskar dig vila och avkoppling, glädje och frid.

Anonym sa...

Jag kikade på länken till butiken och såg att den ligger på Yxhammarsgatan, så bra, dit hittar jag!
Det skulle vara roligt att gå en kurs i Scrap-booking.
Vad gulligt av dig att gå till Mäckindånals (barnbarnens ord)fast du inte är så förtjust i det! Jag är inte heller sådär intresserad, men ibland är det gott. Hostar alltid efteråt, bara. Måste bero att det är fet mat?
Ha en bra helg Ingela! Kram

Anonym sa...

Hej lilla Bollebygdsbo!

Så glad jag är att du tycker om det jag skriver och att du lämnat avtryck hos mig!

Jag ska läsa på mig hos dig med.


Ett gott slut på lördagskvällen och en fin söndag önskar jag dig!

Knytet

Bloggblad sa...

Jag blir påmind om att jag ska fixa till några kort med mina stämplar, har en rolig och glad med noter och en med ett bokblad... :) Brukar göra några kurvert åt gången - och ett par kort, men de börjar visst ta slut.

Jag är ju inte så pysslig, så det måste gå fort....

Elisabeth sa...

Ingela... vad avundsjuk jag blir på dig! Du har ju SMILGROPAR!! Vet du, jag har alltid, ända sedan jag var liten, önskat att jag hade smilgropar! Men... så bidde det inte! Bara lite torra kinder, som skrynklar ihop sig när jag skrattar!!
Nej, jag skojar lite bara! Jag är inte illa avundsjuk på dig, det hoppas jag du förstod!? Men sant är det att jag alltid önskat att jag hade haft smilgropar... och hade jag varit tio år nu så hade jag nog sagt: "lyllos dig"!!

Varm kram...alltid!

Ps. Tack för länken till Ingela A. Det var mycket vackert, tänkvärt och stämningsfullt! Förstår att du tyckte om hennes föreläsning...