24 mars 2010

Halva veckan har gått

Onsdag idag och nu har jag endast tre arbetsdagar kvar.
Jo det stämmer, denna vecka jobbar jag 6 dagar.

Idag var jag först hos tandläkaren på årliga besöket.
Hade bitit bort en flis från en tand, det fixades till och jag ska inte dit förrän jag blir kallad om ungefär ett halvår. ;)

Sedan bar det iväg till Fristad med blommor till de jubilarerna som inte kunde ta sig till Bollebygd och tisdagens födelsedagfest.
Kan tala om att det blev väldigt uppskattat. Inte minst för att Arthur och Vanja följde med så det blev sång och musik också.

Våren kommer mer och mer. Snart tror jag att snödropparna tittar fram i rabatten vid husknuten. Sedan kommer krokusen också. Jag väntar verkligen på riktiga våren.

I morgon jobbar jag bara 4 timmar. Det känner jag är tillräckligt just nu.
Det finns ju en anledning till att jag inte ska jobba heltid och det märker jag tydligt denna vecka. Tyvärr kommer det någon sådan här vecka varje halvår och det funkar eftersom jag kan jobba mindre tid före och efter dessa perioder.
Allt hemmafixande blir ju åsidosatt men så får det vara just nu.

2 kommentarer:

Eleonora sa...

Så skönt att det gick så bra hos tandläkaren!
Ha det gott!

Elisabeth sa...

Tack, min vän, för så mycket mycket mer än jag har ord för nu. Dina ord borta hos mig bär mer än du kan ana...
... tack snälla, för att du är min vän.

Jag vet att Gud hör bön... kanske inte på det sätt som jag hade väntat mig... men att han skickat vänner som du, och som bär i denna stora sorg och ensamhet, det är hans sätt att bära mig.
Så jag är så så glad och tacksam för dig, och hoppas av hela mitt hjärta att jag en dag får gåvan att kunna få hjälpa dig!

Varm kram...