31 mars 2010

Onsdagsrapport

Denna onsdag då "Enstaka" har skurat överallt där jag varit har nu blivit till sen eftermiddag.  ;)
Ja var så seg upp ur sängen men kom upp till slut.
Dottern i Björlanda ringde och vi bestämde lite om påsken.
Medan jag drack kaffet bestämde jag mig för att åka iväg till Fristad och ta med mamma till affären och apoteket. Kände att jag måste göra detta för att vara tillfreds med mig själv. Hon har inte varit i centrum någon gång sedan de flyttade dit i början av mars. Nu ville hon köpa lite godis och frukt, samt en tidning.
Vi passade också på att besöka Ekelunds vävkammare. Där finns så mycket fint och så mycket som man vill ha. ;)

Efter Fristadbesöket stannade jag till i Borås och handlade några saker som jag funderat över ett tag. En enkel liten torkställning att hänga upp lite tvätt på samt några fler plastbackar till klädkammaren.
På hemvägen hämtade jag en kaffebryggare som jag vunnit på IOGT/NTO lotteriet, Miljonlotteriet heter det också. Tidigare har jag vunnit en solstol, en pappersstrimlare och ett set med Mon Ami muggar. :D

Kaffebryggaren är en OBH Nordica.
Blir nog bra och jag kommer att använda den även om vi har en bra perkulatorbryggare. Men med perkulatorn blir det alltid lite sump i kopparna, det blir det inte med denna nya. ;)Nu ska jag städa av och påskpynta lite här hemma.


1 kommentar:

Bodil sa...

Då kommer vi snart och provsmakar kaffet i den nya bryggaren...jag har ju tänkt köpa en likadan så det är bra att känna om det smakar bra=))
Idag åker jag till mamma & pappa, nu smittar jag nog inte längre??

Ha de gott, kram Bodil