24 oktober 2010

Positiva nyheter?

I tisdags hade vi 11-kaffe som vanligt på Utposten.
Då blev det en lite "hetsig" diskussion om en del negativa beteenden i världen i stort, med lite underton av att det gäller även här - nära oss.

Det blev också tal om att allt som skrivs i tidningarna är bara om det negativa. Därför bestämde jag mig för att till kommande tisdag ta med tidningsurklipp med positiva nyheter.
Men - var hittar man dem??!!
Tyvärr finns det verkligen inte några stora rubriker om sådant som är bra.
Jag funderar på att göra några egna löpsedlar med stora rubriker om det som faktiskt är positivt - för sådant finns.
Ska också plocka fram de små sakerna som finns och som ger glädje för många.

Har ni exempel på positivt att skriva om så hör av er.

2 kommentarer:

Katharina sa...

Samma sak har jag hört om på radion i veckan, det där med avsaknaden av positiva nyheter. Kolla här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=4115264
När jag ändå var ute och kollade runt så hittade jag det här också: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2792&artikel=2057283

Jag och Linus pratade om det härom dagen, och han konstaterade att hela Chilerapporteringen måste väl ses som en positiv nyhet ändå?

Japp förresten, vi är hemma igen. Var bara uppe över dagen igår. Linus har en förkylning på gång och orkade inte riktigt ligga över.

Elisabeth sa...

ETT STORT OCH VARMT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!! Till en av de finaste människor jag har fått gåvan att möta i det här livet... hoppas att din dag blir fylld med all den kärlek och glädje som finns.
Å i tanken nu går den vackraste födelsedagsbukett till dig, min vän...

Varm födelsedagsgram.. och än en gång... STORT GRATTIS PÅ DIN DAG!!!