28 januari 2011

Trötthetens dag

Allra först - nästan ingen träningsvärk alls efter gårdagens Easyline-pass.  ;)

Däremot befinner jag mig i en trötthetsfas som inte verkar vilja ge med sig.
Vill helst bara sova.
Har jobbat och det går bra, men här hemma blir det inget fixat. Vissa julsaker står kvar utanför skåpet där de ska plockas in. Om jag kommer mig för med att ta tag i någonting så blir jag sååå trött när detta är gjort att jag måste lägga mig en stund.
Undra om det kan vara efterverkningar på veckan då pappa var så dålig.
Jag tror att det är en del i det hela. En annan bit är nog att min medicindos behöver ändras. Därför ringde jag läkaren idag för en telefontid. På tisdag ringer hon mig.
I onsdags var jag iväg och röntgade höfter och händer. Detta gjordes i Skene. När jag skulle till Borås hade det blivit något strul som gjorde så att jag hade "kommit bort". Kanske var det så överfullt av alla som brutit sig i det hala väglaget -vad vet jag. Nu är röntgen gjord och jag får väl svar någon gång i nästa vecka.

Jag har varit en riktigt dålig mamma och mormor den gångna veckan. Inte ringt till någon av döttrarna. Inte alls bra, men jag får väl resonera som så att om man inget hör från dem på några dagar så är det OK med dem. Ska ta mig i kragen och ringa i helgen.
Vet i alla fall att yngsta dotter med make är uppe i Hålland på bröllop.
Äldsta dottern har varit i Stockholm och jobbat några dagar.
Näst yngsta dottern har det gott hemma med en 2½-åring och en liten bebis.
Det är alltså egentligen bara näst äldsta dottern som jag inte har någon "koll" alls på.

Undrar lite grand när Vera ska hälsa på oss för första gången.  ;)

Undrar om jag kanske har lite ork just nu att köra en maskin tvätt? Tror nästan det. Har faktiskt sovit två gånger idag (2 x  1tim) så jag bör ju ha lite ork till detta nu.

Önskar er alla en fin helg.
Ta hand om er själva och varandra.

2 kommentarer:

Monica berggren sa...

Hej igen När jag var så trött som du beskriver hade jag blodbrist Hade bara 85 ,vilket är dåligt Men då fick jag ju blod .Så jag blev lite piggare Men nu känns det igen Igår var jag tvungen att vila Såå även idag men du tar väl prover ibland förstår jag
Dålig mamma är du absolut inte Då är jag också det i så fall Det går mer än en vecka många gånger som inte jag hör av mig jag tycker dom kan höra av sig själva Särskilt när dom vet att man inte mår så bra Hoppas du får hjälp med Höfter och händer Vi hörs Kram Monica

Ancan sa...

Ibland har alla sådana där perioder tror jag...
Åtminstone försöker jag tänka så när jag har mina.

Och du - inte är man en dålig mor o mormor för att man ngn gång ibland inte ringer /hör av sig.

Det är med hjärtat man älskar, inte med munnen ;)