03 februari 2011

Torsdagströtthet

Veckan skulle jag kunna beskriva som "måndagstrött", "tisdagstrött" och "onsdagstrött" också.
Var i kontakt med läkaren igår och hon sa att jag skulle öka medicinen till "normaldos" från den "lågdosen" som jag haft hittills. Hoppas kunna märka en förändring av detta under nästa vecka.
Jag borde ha både städat och bakat under veckan som gått, maken fyller nämligen år på söndag.
Kanske jag kan uppbringa lite energi till detta under fredagen och lördagen.

Mina träningspass på Genki har jag klarat av, likaså jobbet - och det får jag kanske vara nöjd med i detta läget. Men man vill ju så gärna orka med något hemma också.
Imorgon tänker jag ta sovmorgon till klockan 8 i alla fall. Enligt mitt schema kan jag nöja mig med 3 timmars jobb under fredagen. Låter ju inte mycket alls, men för mig just nu så är detta fullt tillräckligt.

Vädret är både vårlikt och lite tråkigt just nu tycker jag. Idag kändes det ganska härligt ute och man blir ju glad över att höra fåglarna sjunga lite. Det är hoppfullt tycker jag.

(Nu kom maken nerför trappan och suckade över att smörgåsarna till morgondagen ska göras, och hunden gnäller och vill ut)

Jag tänker krypa ner i sängen och soooova.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du är inte ensam om att känna dig trött tror jag, det är som om vinterdepressionen tynger ner de flesta just nu. Vi behöver lite sol, värme och positivitet vid den här tiden på året.
Proppa i dig apelsiner!
KRAM

Bodil sa...

Hoppas du känner dig lite piggare i helgen, om det kommer lite gratulater =) Ta det lugnt, du ska bara göra det du känner att du har lust att göra, inga måsten på några dagar nu. Telefonen finns så du behöver inte besöka di gamle om inte du vill...

bollebygdsbo sa...

Tack för omtanken till er båda två. ;)
Jag är inte lika flitig besökare på Bollegården just nu, bara i snitt varannan var tredje dag för tillfället.
Det enda jag vill just nu är att få röjt och fixat här hemma - och det ska väl kunna bli av tror jag.

Ancan sa...

Tråkigt att höra att du är så trött.
Man vill så mkt och orkar så lite :/

Hoppas lite av orken återvänder, det ska ju bli strålande sol framåt veckan :)

moniccas sa...

Hej ja att vara trött är jobbigt Jag är det kanske för mitt blodvärde var fortfarande lågt Men vi får hoppas att solen kommer att göra oss gott Men jag har sådan muskelvärk nu så jag har svårt att gå ut .
Hoppas du piggnat till lite ,så du orkar med lite födelsedagsfirande Kram Monica

Annelie L sa...

Trött, trött , trött...jag vet precis hur det känns. Hoppas du hittar batteriladdaren och kan få lite energi så du orkar det du vill göra. Några långa tråkiga veckor kvar, sen kommer mer fågelkvitter, torra vägbanor och sol. Vi får försöka stå ut.
Styrke kramar till dig // Annelie