17 januari 2013

Har gått en vecka igen!

Veckorna går fort.
Vad har jag gjort under veckan som gått sedan jag skrev något sist?

Julen är bortplockad, dock inte helt bortstädad. Har en del städning att fixa med på lördag.
Men så vill jag åka på loppis, så hoppas att jag har bilen hemma.

I lördags var vi på 2-års kalas,( men Vera fyllde i måndags).

På söndagen hade jag planerat in gudstjänstbesök, men jag somnade om och vaknade för sent för att hinna duscha, äta frukost och fixa till mig i tid. Tyvärr.
Däremot kom vi ut på en söndagspromenad. ;)

Måndagen ägnades åt att plocka bort ljusstakar mm i Prästgården. Många fönster gör ju att det finns många ljusstakar och stjärnor att bära upp på vinden. En hel del motion fick jagpå köpet. ;)

Tisdagen var det morgonsamling och lite veckoplanering.
Sedan var vi på begravning. En mycket fin begravning.

Onsdagen var det jobb på Vägkorset. Innan dess var jag hos tandläkaren - igen! Nu var det en undersökning, men även fixa till min tand som gått sönder för tredje gången. Under mindre än två veckor har jag varit hos tandläkaren tre gånger. 1800 kronor fattigare är jag också. :(

Ännu mer pengar blev jag av med senare under dagen. Då betalade jag Londonresan som jag ska följa med på i slutet av maj. :)

Idag, torsdag, var det Bollegården som gällde. Besök och gudstjänst.

Imorgon är det Vägkorset igen.


2 kommentarer:

Till Fyrbåken sa...

Hej, jag måste kika in till dig och läsa hur du har det. Du har fullt upp och arbetar för fullt, och hinner massor! Det var inte roligt med tandläkarbesöken, det är bland det värsta jag gör och jag har mitt kvar. Måste dit nu snart men gruvar mig fruktansvärt. Dyrt är det också men man får skrapa ihop sina slantar och hoppas att det räcker till.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka, en välsignad tid nu när vi går mot vår. Med den fart som tiden går så är vi snart där! Jag förstår inte vart tiden tar vägen, jag tycker knappt helgen är över så är det fredag på nytt...
Många kramar till dig från mig!

Maria sa...

Ibland är det dyrt att leva. Hoppas du får valuta för pengarna fast den där tandläkaren hoppas jag du släpper lägga mer till. Allt gott!